Logo brummensnieuws.nl
<p>Muziek op schoot</p>

Muziek op schoot

Muziek op schoot begint weer!

BRUMMEN/ EERBEEK - Muziek op schoot is leuk en leerzaam! Baby’s genieten van praten, zingen, rustige bewegingen en mooie muziek. Vanaf dinsdag 24 november start deze workshop weer in de Bibliotheek in Brummen en op vrijdag 27 november in de Bibliotheek Eerbeek. Natuurlijk wordt rekening gehouden met de corona voorschriften, zodat iedereen veilig en vertrouwd mee kan doen.

Muziek is goed voor de ontwikkeling

Wanneer kinderen plezier beleven aan muziek komt de muzikaliteit op een natuurlijke manier tot ontplooiing. Bovendien komt een goede muzikale ontwikkeling onder andere luister- en concentratievermogen, emotionele en sociale ontwikkeling en zintuiglijke en verstandelijke ontwikkeling ten goede. De workshop duurt ongeveer 1 uur en wordt verzorgd door Lidia Olsthoorn. Iedereen met kinderen van 0 tot 4 jaar is van harte welkom. 


Praktische informatie

Muziek op schoot is in Bibliotheek Brummen op dinsdag 24 november van 10.30 uur tot 11.30 uur en op vrijdag 27 november in Bibliotheek Eerbeek van 10.30 uur tot 11.30 uur. De workshop is gratis, vooraf aanmelden kan via de agenda op de website. Deelname is beperkt.

Meer berichten
 


Week 48

SAMENVATTINGDe oplossing voor week 45: