Logo brummensnieuws.nl
Foto: Getty Images/iStockphoto

Lezing: ‘Omhels de weerstand!’

BRUMMEN - Op- 9 november geeft Mirella Werba een lezing over het bactuele thema: Hoe ga je om met de boosheid en frustratie van je kind, zonder leeg te lopen of boos te worden?

Je wilt als ouder je kind de ruimte geven voor zijn emoties. Je wilt je kind een gevoel van zelfbeschikkingsrecht, van vrijheid meegeven en het vooral de frustraties van je eigen kindertijd besparen waar je als ‘lastig’ werd bestempeld en de liefde van je ouders leek te verliezen als je je boosheid of verdriet uitte. 

De sleutel zit hem in een houding waar je noch autoritair bent, noch passief bent. Een houding waarbij je de verbinding met je kind voorop stelt, zonder je eigen behoeften, gevoelens, grenzen en waarden uit het oog te verliezen. Een manier van opvoeden waarbij je iedere weerstand, iedere emotie kunt omhelzen omdat je weet hoe het te gebruiken om je relatie met jezelf en met je kind te verdiepen.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan naar de lezing van Mirella Werba op maandagavond 9 november in de Bibliotheek Brummen. Zij vertelt uitgebreid hoe je beter leert omgaan met de emoties van je kind. Voor meer informatie kijk op: www.mirella-ouderkindcoaching-mediation.com

Praktische informatie
De bijeenkomst staat gepland op maandag 9 november van 19.30 – 21.00 uur in Bibliotheek Brummen. Geef je snel op. Deelnemen is gratis, maar aanmelden is een vereiste via: www.bibliotheekbrummenvoorst.nl 

Meer berichten
 


Week 37

In week 37 was er geen puzzle De oplossing voor week 45: