Logo brummensnieuws.nl
Spooktocht tijdens Halloween Brummen in 2018. Archieffoto: Marion Verhaaf
Spooktocht tijdens Halloween Brummen in 2018. Archieffoto: Marion Verhaaf

Halloween Brummen helaas afgelast

BRUMMEN – Sinds een aantal jaren vieren de bewoners van Brummen, samen met de ondernemers het grote Halloween feest. Een groot succes dat steeds weer voor mooie verkleedpartijen en heerlijke traktaties zorgt. En laten we daarbij de lampionnen- en spooktocht niet vergeten. Door alle perikelen rondom evenementen in de coronaperiode, is er dit jaar besloten geen Halloween te organiseren.

De kinderen keken er vast weer naar uit, zoals elk jaar. Een ook de ouders die steeds weer enthousiaster worden. Er is over gedacht om het dit jaar anders in te gaan vullen, maar de organisatie ziet problemen om alles in goede banen te leiden.

Enthousiaste stroom kinderen 

Zoals elk jaar verwacht de organisatie namelijk een grote enthousiaste stroom kinderen, begeleid door hun al even mooi verklede ouders en/of grootouders. Mede door alle mogelijke problemen die zich zouden kunnen voordoen, is er voor gekozen dit in deze Covid-19 (corona) crisis periode, niet te organiseren.

Stans Fransen staat als lid van de OVB altijd klaar voor de organisatie van Halloween Brummen. Zij liet onze redactie namens de OVB weten dat zij helaas dit besluit hebben moeten nemen voor het evenement in 2020. Ook zij moeten zich aan de voorgeschreven richtlijnen houden en het dringende advies om een mondkapje te dragen opvolgen. Zo willen zij ook graag de onaangename situaties en discussie terug dringen en zeker vermijden. “We wensen volgend jaar weer prachtig verklede kinderen met volle tassen van de Trick or Treat door het dorp zien lopen. Jullie toch ook?” De OVB hoopt dan ook in 2021 weer een Halloween te kunnen organiseren, zonder beperkingen.

Meer berichten
 


Week 43

STAATSBESTELDe oplossing voor week 43: