Logo brummensnieuws.nl
V.l.n.r. Wethouder Inberg en zijn dochters, Hans de Geest, Jacob Holman, Annie Notten, Karel Ledeboer en Bianca Wengelaar. Foto: Marion Verhaaf
V.l.n.r. Wethouder Inberg en zijn dochters, Hans de Geest, Jacob Holman, Annie Notten, Karel Ledeboer en Bianca Wengelaar. Foto: Marion Verhaaf

Overdracht Dierenpark ‘t Goor

BRUMMEN -  Een feestelijk moment voor Dierenpark ‘t Goor en zijn beheerders. De erfpacht werd namelijk symbolisch aan hen overgedragen door de gemeente. Dit gebeurde door de overhandiging van een doos vol bloembollen die deze dag werden verkocht voor het aanpakken van de volière van het park. De dochters van wethouder Pouwel Inberg kregen de eerste doos overhandigd door Jacob Holman en hij kreeg de erfpacht overeenkomst.

 Wethouder Inberg roemde het vele werk dat de vrijwilligers inmiddels hebben verricht om Dierenpark ‘t Goor op te knappen en toegankelijk te maken. “Het ziet er prachtig uit, het bestuur is op orde en zo is er al veel bereikt in de afgelopen periode. Ik draag de erfpacht dan ook met een goed gevoel over aan de stichting. En wens jullie heel veel succes met alle activiteiten.”

Op de achtergrond staan de verblijven met de mooie nieuwe rieten kappen. Daar zijn zij ook enorm trots op. Met steun van de donateurs, Brummense ondernemers en de gemeente is dit tot stand gekomen. “Zij dragen ons een warm hart toe,” aldus Jacob Holman. Helaas zijn er die nacht ook weer vernielingen aangericht en dat brengt weer kosten met zich mee voor de Stichting. Bent u overigens nog geen donateur en wilt u dit wel graag worden? Stuur een mailtje naar dierenparkbrummen@gmail.com en er wordt een formulier bij u in de bus gedaan, deze kunt u dan ingevuld weer inleveren. Hiervoor wordt binnenkort een brievenbus geplaatst bij het park.

Meer berichten
 


Week 43

STAATSBESTELDe oplossing voor week 43: