Logo brummensnieuws.nl

Leuvenheim per fiets door omgeving Brummen

BRUMMEN - Zondag 20 sept. hebben de leden van de BBL deel genomen aan een “ hap-trap “ uitje in Brummen en directe omgeving.

Vanwege corona kon het jaarlijkse “touringcarvervoer” met een bestemming elders in het land geen doorgang vinden. Om toch de waardering t.a.v. de vrijwilligers tot uiting te brengen had het bestuur besloten een fietstocht te organiseren.Rond 10.30 u werd verzameld bij ‘t Kromhout en na koffie met gebak vertrok men in kleine groepjes. Via de pont en de Oude IJsselbrug ging de route naar de Reuvershoeve, waar een lunch werd genuttigd.

Vervolgens werd men via prachtige binnenwegen en deels onverharde paden langs een ijskraam in de omgeving van ’t Leusveld geleid, waarna tenslotte de eindbestemming , de Bronckhorsthoeve , rond 16.00 u werd bereikt voor een afsluitend drankje en hapje. Mede door het fantastische weer was het een zeer geslaagde dag waar men met grote tevreden op kon terug zien.

In zijn slotwoord dankte voorzitter Rein Put allen voor de enthousiaste deelname en sprak de hoop en verwachting uit dat de Buurtbus – na aanpassing i.v.m. het besmettingsgevaar - binnen enkele weken en als datum wordt 2 november genoemd, weer operationeel kan zijn.

Meer berichten
 


Week 42

ADVIESBUREAUDe oplossing voor week 9: