Logo brummensnieuws.nl

Paddenstoelen excursie in Eerbeek

EERBEEK - De herfst is begonnen ! Het jaargetijde waarin overal paddenstoelen tevoorschijn komen in alle mogelijke vormen en kleuren.

Liefhebbers van paddenstoelen kunnen hun hart ophalen tijdens de paddenstoelenexcursie onder begeleiding van de gidsen van het IVN Eerbeek e.o. Tijdens een mooie wandeling langs de Coldenhovense beek in Eerbeek vertellen de gidsen over de diverse soorten, hun groei en de functie in de natuur. Tip: neem een klein spiegeltje mee, het is leuk om de onderkant van de paddenstoelen te bekijken.De start van de wandeling op zondag 11 oktober a.s. is om 14.00 uur bij het Dieperinksbruggetje helemaal aan het eind van de Boshoffweg in Eerbeek en duurt ca. 2 uur.

In verband met de Corona richtlijnen is het aantal deelnemers gemaximeerd en dient u zich vooraf op te geven bij excursies@ivn-eerbeek.nl  Meedoen aan de wandeling is kosteloos, een gift als blijk van waardering wordt op prijs gesteld. Meer informatie op de website www.ivn-eerbeek.nl of op facebook Eerbeek Groen IVN.

Meer berichten
 


Week 42

ADVIESBUREAUDe oplossing voor week 9: