Logo brummensnieuws.nl

Cursus Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd

BRUMMEN - Vrijwilligers zijn onmisbaar voor de samenleving in het algemeen en vrijwilligersorganisaties en sportverenigingen in het bijzonder. Maar hoe houd je als organisatie voldoende vrijwilligers: bestuursleden, medewerkers in de sportkantine, organisatoren van activiteiten, noem het maar op. Vrijwilligers werven en behouden is een hele kunst!

Sportkompas en Stichting Welzijn Brummen hebben de handen ineen geslagen en bieden gratis de 4-delige cursus ‘Meer vrijwilligers in kortere tijd’ aan. Verzorgd door de Gelderse Sportfederatie, gesponsord door NOC*NSF en ondersteund vanuit het Lokaal Sport Akkoord.  De cursus is eerder aangeboden en dit keer mogen naast sportclubs ook andere organisaties die met vrijwilligers werken meedoen. Deelname is gratis, levert nieuwe vrijwilligers op en versterkt tevens de onderlinge band en samenwerking binnen de organisatie. 

Informatieavond

Kom maandagavond 5 oktober a.s. naar de korte informatieve bijeenkomst. De Gelderse Sportfederatie geeft een uitleg over het programma en kan al je vragen beantwoorden, Sportclub Brummen deelt haar positieve ervaring. 

De bijeenkomst vindt van 19.30-ca. 20.30 uur plaats in het Tjark Riks Centrum te Eerbeek (Derickxkamp 2a) en biedt plek aan maximaal 30 mensen. Meld je voor 1 oktober aan via vrijwilligerscentrale@welzijnbrummen.nl.

Meer berichten
 


Week 42

ADVIESBUREAUDe oplossing voor week 9: