Logo brummensnieuws.nl

Glasvezelcampagne voor supersnel en stabiel internet

BRUMMEN/ VOORST/ ZUTPHEN - Delta Fiber Netwerk start een glasvezelcampagne voor de dorpen in de gemeenten Voorst, Brummen en Zutphen. Het gaat om de plaatsen Empe, Leuvenheim, Nijbroek, Oeken, Steenenkamer, Terwolde, Teuge, Voorst, Wilp en De Hoven. Als 35% van de inwoners ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk en vóór 2 december 2020 een abonnement afsluit bij één van de telecomaanbieders komt er glasvezel.

DELTA Fiber Netwerk begrijpt dat de inwoners in deze onzekere tijden door het coronavirus veel andere zaken aan hun hoofd hebben. Maar juist in deze tijd, nu het hele gezin thuis is, kinderen online les krijgen en veel mensen thuiswerken, ervaren we hoe belangrijk een stabiele en snelle internetverbinding is. Het houdt iedereen verbonden met elkaar. 

Inwoners worden persoonlijk geïnformeerd

Inwoners die in aanmerking komen voor een glasvezelaansluiting worden persoonlijk geïnformeerd door middel van een brief. Op de website gavoorglasvezel.nl kan een postcodecheck worden gedaan om te zien of het adres in aanmerking komt voor het aanbod.

Over DELTA Fiber Netwerk

DELTA Fiber Netwerk (voorheen Glasvezel buitenaf) is onderdeel van DELTA Fiber Nederland, het moederbedrijf van de telecomaanbieders DELTA en Caiway. DELTA Fiber Nederland is eigendom van de Zweedse investeerder EQT. Inmiddels de grootste glasvezelprovider van Noord-Europa. DELTA Fiber Netwerk legt voortdurend nieuwe netwerken aan, voornamelijk in Randstedelijke gebieden en plattelandsregio’s. Al meer dan 700.000 woningen en bedrijven zijn aangesloten en hebben de beschikking over snel internet.

Meer berichten
 


Week 42

ADVIESBUREAUDe oplossing voor week 9: