Logo brummensnieuws.nl

Kringloopwinkel Stichting Litania zoekt vrijwilligers

BRUMMEN - De mensen van kringloopwinkel “Litania’s Zonnestraal” in Brummen zijn op zoek naar leuke collega-vrijwilligers. Deze winkel is van de ‘stichting Litania’ en draait geheel op mensen die dit doel een warm hart toedragen.

De stichting is er voor kinderen die net even anders zijn. Kinderen met een beperking die iets nodig hebben wat niet door de zorgverzekeraar of gemeente wordt vergoed. Hiervoor kan een aanvraag gedaan worden bij deze stichting. Zie op; www.stichtinglitania.nl hoe deze stichting is ontstaan en wat zij doen. Alle spullen die in de winkel staan zijn gedoneerd voor dit goede doel.

Het is heel afwisselend wat er wordt ingebracht, van kleding tot theekopje, speelgoed enz. enz. De mensen die in de winkel staan zijn allemaal vrijwilligers die dit met heel veel plezier doen. Het is een nuttige en leuke tijdbesteding voor een geweldig mooi doel, in een fijn en gezellig team.

Heb je tijd en vindt je het leuk om iets voor dit goede doel te betekenen, neem dan contact op met Maaike Kappers voor meer informatie; maaikekappers@hotmail.com De winkel is bevind zich aan de Zutphensestraat 115 in Brummen.

Openingstijden: woensdag t/m vrijdag; 9.30 t/m 13.30 uur, zaterdag 10.00 t/m 16.00 uur.

Meer berichten
 


Week 38

In de krant van week 38 zat geen puzzelDe oplossing voor week 9: