Logo brummensnieuws.nl

Vrouwenkoor “Te Gek” gaat weer zingen!

BRUMMEN - Donderdag 10 september start Te Gek weer met de repetities, met in achtneming van de corona regels. Helaas kan het koor v.w. de RIVM regels nu niet op haar vaste locatie van Uitspanning “de Vroolijke Frans” repeteren.

Maar zij hebben een heel goede locatie kunnen vastleggen; de kerkzaal van “Cultuurhuis Pater Dekker” in Eerbeek. Deze kerkzaal is groot en hoog, met de nodige ventilatie van ramen en deuren die open kunnen en de 1,5 meter in achtneming is het mogelijk om weer te gaan starten.

De koorleden kunnen niet wachten om weer te beginnen, ze hebben het samen zingen, de saamhorigheid en de gezelligheid ontzettend gemist!

En natuurlijk is in de tijd dat niet gezongen kon worden, er alles aan gedaan om het contact met het hele koor goed te onderhouden. Door in kleine groepjes samen te komen en later ook met het hele koor samen koffie te drinken. Tevens was er een heel gezellige afsluitavond voor de vakantie, bij een koorlid in de tuin met lekkere hapjes van Catering Zutphen en een drankje. 

Nieuwe dames die geïnteresseerd zijn in dit gezellige en sociale koor zijn van harte welkom.

I.v.m. de coronaregels vooraf even aanmelden bij: Diny van Engeland Tel. 06-51246109 of email: dinyvanengeland@gmail.com

Meer berichten
 


Week 38

In de krant van week 38 zat geen puzzelDe oplossing voor week 9: