Logo brummensnieuws.nl

Tabor wordt 'Eerbeeks warenhuys'

Cees de Pee en Hans Tabor gaan ervoor!
Cees de Pee en Hans Tabor gaan ervoor!

EERBEEK - Huishoud- en speelgoedwinkel Tabor aan de Stuijvenburchstraat in Eerbeek gaat vanaf 5 september een weekje dicht voor een verbouwing. Op 11 september om 9.00uur wordt de winkel heropend onder de nieuwe naam Tabor Eerbeeks Warenhuys.

Hans Tabor en Cees de Pee stoppen als franchisenemer van Marskramer en zetten hun zaak voort als zelfstandig ondernemers onder eigen naam. Ze zijn niet over één nacht ijs gegaan om tot deze beslissing te komen. “Franchisenemer zijn heeft voordelen want er wordt veel voor je geregeld. We gaan nu veel meer op ons bord krijgen, alle administratie en de inkoop moeten we zelf gaan doen. Maar we blijven het vertrouwde adres waar mensen hun cadeaus, huishoudelijke artikelen en speelgoed kunnen kopen.”

De winkel moet even dicht omdat de kassa wordt verplaatst en er een nieuwe vloer in moet. De indeling zal overwegend hetzelfde blijven, net als de vertrouwde service. Om het publiek nog beter te informeren komt er een nieuwe website en zijn ze actief op Facebook en Instagram. In samenwerking met Top1Toys zal het dikke sinterklaasboek weer uitgegeven worden.

“Dit pand is mijn geboortehuis zegt Hans, mijn oma verkocht hier al potten en pannen. Sinds 2008 waren we Marskramer, daarvoor Spectra. Voor ons voelt dit weer als een nieuw begin. Het is best spannend om alles weer in eigen beheer te krijgen en we hopen het winkelend publiek weer als voorheen te mogen begroeten.”

Meer berichten
 


Week 38

In de krant van week 38 zat geen puzzelDe oplossing voor week 9: