Logo brummensnieuws.nl

Sportkompas organiseert benefietdag voor Geef Eva Toekomst!

BRUMMEN - De werknemers van Stichting Sportkompas hebben deze vakantieperiode de handen ineen geslagen om voor de zieke dochter van collega Jacco Peelen op 30 augustus een benefietdag te organiseren. In het bad van Rhienderoord Zwem en Sport Plezier werken zij deze dag volledig vrijwillig om hun collega en zijn familie te steunen.

Eva, de 18-jarige dochter van Jacco, lijdt aan de zeldzame aandoening CCI/AAI. Dit is een ernstige ziekte die (nog) niet in Nederland behandeld kan worden. Een levensreddende operatie in Barcelona is Eva haar enige hoop! Deze operatie vindt plaats op 14 september 2020, maar wordt helaas niet vergoed door de zorgverzekering. Daarom is Jacco samen met familie, vrienden en buren een crowdfundingactie gestart om een geldbedrag van € 125.000 in te zamelen. Met dit geld kan de ambulancevlucht, de operatie en het verblijf gedurende vijf weken worden betaald.

Tijdens de benefietdag willen de collega’s van Jacco zoveel mogelijk geld in zamelen voor Eva.

Je kan tijdens de benefietdag tussen 08.00u en 20.30u deelnemen aan een aquasport activiteit en achteraf in de horeca genieten van een kop koffie/thee met wat lekkers. Voor alles wat de collega’s van Jacco aanbieden, vragen ze enkel een vrijwillige bijdrage. De volledige opbrengst gaat naar de Stichting Geef Eva Toekomst!

I.v.m. corona is vooraf reserveren noodzakelijk. Geef je nu al op via www.stichtingsportkompas.nl en zoek op benefietdag voor Eva

Geen tijd om te komen, sponsor dan de collega’s van Jacco. Zij verzorgen tijdens de benefietdag niet alleen de aquasporten en de versnapering in de horeca, zij zullen ook in estafettevorm 12.5 uur non-stop zoveel mogelijk banenzwemmen.

Kortom, kom in actie voor Eva!

Naast de Benefietdag heeft het team van de Brummense Dijkloop eveneens besloten een groot deel van de opbrengst te doneren aan Stichting Geef Eva Toekomst.

Meer berichten
 


Week 38

In de krant van week 38 zat geen puzzelDe oplossing voor week 9: