Kom naar de Ta(a)lentenbieb!
Logo brummensnieuws.nl
Ta(a)lentenbieb!
Ta(a)lentenbieb!

Kom naar de Ta(a)lentenbieb!

BRUMMEN/ VOORST - Het mag dan wel zomervakantie zijn, dat wil natuurlijk niet zeggen dat je niets nieuws wilt leren. Kom deze zomer naar de Bibliotheek om jouw talenten te ontdekken. Het thema is natuur, milieu en recycling en in allerlei leuke workshops gaan we daar op alle mogelijke manieren mee aan de slag.

Jij komt tijdens het buitenspelen vast ook allemaal troep tegen. Hartstikke zonde natuurlijk, maar je eigen buurt opruimen doe je ook niet elke dag. Hay Verstappen komt meer vertellen over recycling en je leert in een andere workshop hoe je zelf kunt recyclen. Voor kinderen tussen 8 en 12 jaar zijn er ook leerzame middagen over afval, de plastic soup en de weg die afval vanaf de vuilnisman tot de sorteermachine aflegt. Ook zijn er Mad Science middagen waarin we van molecuul tot muffin gaan.

Verhalen

Natuurlijk hebben we ook aan de jongere bezoekers gedacht. Speciaal voor kinderen van 2 tot 8 jaar komt de Gele Verhalenbus langs om iedereen het plezier van lezen en voorgelezen worden zelf te laten ervaren. Ook de vrijwilligers van VoorleesExpress laten kinderen kennismaken met verhalen. Zij komen voorlezen in de tuin van onze vestigingen en nemen je mee op avontuur in allerlei spannende verhalenwerelden.

Praktische informatie

Alle activiteiten zijn te vinden in de agenda op onze website met bijbehorende datum, tijd en locatie. Aanmelden is online mogelijk, maar niet voor alle activiteiten is vooraf aanmelden noodzakelijk. www.bibliotheekbrummenvoorst.nl

Meer berichten
 


Week 02

In week 2 stond er geen puzzel in de krantDe oplossing voor week 45: