Logo brummensnieuws.nl
Marion Visschers, chauffeur Gerrit Poterman en teamleider Prince Efe
Marion Visschers, chauffeur Gerrit Poterman en teamleider Prince Efe

Vuilnisauto leegt puzzelcontainer

HALL - De puzzelcontainer die aan de Domineeskamp in Hall staat werd vorige week maandag per ongeluk geleegd door Circulus-Berkel. Afgelopen vrijdag kwamen de chauffeur en zijn teamleider excuses aanbieden met een grote stapel nieuwe puzzels.

De blauwe container met ruilpuzzels staat vanaf het begin van de coronatijd bij de familie Visschers voor de deur en wordt goed bezocht. Toen Marion vorige week de geleegde oranje (PMD) container van straat haalde zag ze een aantal puzzels op straat liggen. “Eerst dacht ik dat kinderen een geintje hadden uitgehaald. Maar toen ik zag dat alle puzzels weg waren en de vuilniswagen net de hoek om ging wist ik dat hij leeg gekieperd was.”

Chauffeur Gerrit Poterman reed die maandag zijn route door het dorp. “Ik zag die container staan en dacht nog; wat raar dat hier een bak van Twentemilieu staat. Toen ik de hoek omging en aan de Hallseweg nog zo’n blauwe bak zag staan werd ik achterdochtig. Maar ja, er staan sinds corona veel meer PMD containers aan de weg en alles moet voor 16.00u geleegd zijn. Dus het is erg druk en ik moest door. Maar toen mijn teamleider met een foto van een lege blauwe container aan kwam zetten wist ik wel hoe laat het was.”

Teamleider Prince Efe nam Poterman de fout niet kwalijk en samen kwamen ze naar Hall om het goed te maken. Dit werd gewaardeerd door Marion. De beschadigingen zijn gerepareerd en de container staat weer aan de weg.

Meer berichten
 


Week 43

STAATSBESTELDe oplossing voor week 43: