Geslaagd Evento Donna bij Bronckhorst Hoeve
Logo brummensnieuws.nl
Ter afsluiting van het event was er een silent disco, iedereen een koptelefoon op om te genieten van de muziek. Foto: Marion Verhaaf
Ter afsluiting van het event was er een silent disco, iedereen een koptelefoon op om te genieten van de muziek. Foto: Marion Verhaaf

Geslaagd Evento Donna bij Bronckhorst Hoeve

BRUMMEN - Samen een idee hebben en dat in slechts drie weken uitwerken. Dat kregen de “Evento Donna’s” Anja Klompenhouwer en Larissa Derksen voor elkaar met de lancering van hun nieuwe all-in eventconcept. De try-out van het Zomerfestival met honderd VIP gasten resulteerde in een fantastische avond. Er komt dus ook zeker een vervolg.

Het was een perfecte samenwerking tussen het team van De Bronckhorst Hoeve en Beau events. Samen trokken zij van alles uit de kast om de 100 gasten te vermaken. Het terrein van De Bronckhorst Hoeve was 17 juli omgetoverd in een reis door verschillende landen. Gestart werd op Ibiza waar men alvast een voorproefje kreeg met bubbels en een heerlijk hapje bereid door het keukenteam van Eric Klompenhouwer. Samen met hun hostessen bezochten de gasten in groepen coronaproof het festivalterrein.

Zweden, Italië, Marokko en Spanje

Deze landen deed men aan, compleet met muziek, heerlijke gerechten en cocktails. Rondom het kampvuur genieten van gitaarmuziek in Zweden, wijnproeverij met prachtige live muziek in Italië, traditionele theeceremonie en optreden van een buikdanseres in Marokko en met als klap op de vuurpijl de silent disco op Ibiza, waarmee het event gezamenlijk werd afgesloten.

Vervolg in september

De organisatoren waren overweldigd door de vele positieve en enthousiaste reacties die zij dezelfde avond kregen. Dit resulteert in een vervolg op vrijdag 18 september. De invulling hiervan houden zij nog even geheim.

Meer berichten
 


Week 02

In week 2 stond er geen puzzel in de krantDe oplossing voor week 45: