Logo brummensnieuws.nl

Brummense singer/songwriter brengt debuutsingle uit

Cas du Pree. Foto door Wessel Donkervoort.
Cas du Pree. Foto door Wessel Donkervoort.

BRUMMEN  - Op 17-7-2020 is de eerste single van de Brummense singer/songwriter Cas du Pree uitgekomen. tijdens deze onzekere tijden is de single over het overwinnen van onzekerheid meer dan actueel.

De debuutsingle genaamd ‘A Better Me’ is op 17-7-2020 uitgekomen op alle grote streamingplatforms, zoals Spotify en ITunes. In het eerste weekend werd het nummer erkend als een gevoelige en herkenbare ballad, waarin onzekerheden overwinnen en een nieuwe stap durven zetten, centraal staan. De single heeft al ruim 20.000 streams weten te genereren in het eerste weekend. Een dag later werd de bijbehorende videoclip gedeeld.

Du Pree heeft lang naar dit moment toegewerkt, maar de stap niet eerder durven zetten. Na 20 jaar heeft hij het gevoel hier klaar voor te zijn en heeft hij de stap gezet.

“In muziek zit geen toekomst, dan moet je uitzonderlijk goed zijn, is mij altijd verteld. Wanneer iets uit het hart komt, zal het mensen raken ongeacht hoe goed je bent.” Aldus Cas du Pree.

Met deze single hoopt du Pree mensen te raken en dat mensen zich kunnen herkennen in de boodschap van het nummer. Het ultieme teken van erkenning is dat de single gestreamd wordt en mensen inspireert om hun dromen achterna te gaan. Wat anderen daar ook van vinden.

Videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=r_Imz1su5y0

Spotify: https://open.spotify.com/track/1UXcUiCNmt4DjAlDDugwrG?si=0_CAHU8VTMuU_5ZaYnoiEg

Meer berichten
 


Week 38

In de krant van week 38 zat geen puzzelDe oplossing voor week 9: