Logo brummensnieuws.nl

Laatste trekking loterij-actie Koop Lokaal

BRUMMEN/ EERBEEK - Na zeven weken loterij-actie, georganiseerd door de ondernemersverenigingen van Brummen en Eerbeek in samenwerking met het Brummens & Eerbeeks Weekblad, vond afgelopen dinsdag de laatste trekking plaats. Duizenden Brummen- en Eerbekenaren hebben hieraan meegedaan en daarmee de actie Koop Lokaal ondersteund.

De actie was op touw gezet om de consument te bewegen om hun inkopen meer bij de lokale winkeliers te doen ter versterking van de lokale economie. De lokale ondernemers ervaren veelal de negatieve gevolgen van de coronacrisis en als consument hebt u hen geholpen door mee te doen aan deze geslaagde loterij-actie. Wederom zijn er door oud-notaris Bé Haaijer vijf winnaars getrokken uit de duizenden lootjes die ook vorige week weer zijn binnengekomen.

Inmiddels is er voor 1500,- euro aan waardecheques toegekend. Deze kunnen dan ook weer bij de lokale winkeliers worden besteed. Volgende week krijgen de winnaars van de laatste vier trekking de waardecheques uitgereikt. Hiervan doen we in de krant editie van de volgende week dan verslag van.

Op de volgende vijf loten zijn de laatste prijzen gevallen:

lotnr. 6192

lotnr. 4702

lotnr. 1202

lotnr. 4804

lotnr. 1227

Ook deze winnaars worden telefonisch benaderd door Brummens Weekblad voor de laatste uitreiking.

Meer berichten
 


Week 30

VRAAGGESPREKDe oplossing voor week 9: