Logo brummensnieuws.nl

Bodywarmers voor club 8-88 S.H.E.

EERBEEK - De club van 8 tot 88 is een groep vrijwilligers die zich bezighoudt met onderhoud op het sportcomplex van vv S.H.E. Afgelopen week kregen ze nieuwe bodywarmers aangeboden door Bouwadviesburo Hoevers en Varego Electrotechniek.

De club van 8 tot 88 werd opgericht in 1993 en bestaat uit mannen waarvan momenteel de jongste 63 en de oudste 80 jaar is. Elke donderdagmiddag zijn ze aan het klussen voor de Hallse voetbalvereniging. Wekelijks terugkerende werkzaamheden als het kalken van de belijning op de velden, maar ook groot onderhoud wordt gedaan. Door individuele vakkennis op verschillende terreinen kunnen ze samen alles. Grote klussen waren de renovatie van de kleedkamers en het plaatsen van units waarin ze onder meer hun eigen werkplaats kregen. Afgelopen seizoen werd een tegelpad om het hoofdveld en een terras aangelegd. De benodigde tegels hiervoor konden ze gratis krijgen van een vereniging achter Nijmegen. Die moesten er dan wel zelf uit- en opgehaald worden, wat met hulp van veel leden gedaan is. Een hele zaterdag ging er aan op.

Voorzitter Van Welie is blij met de club. “De mannen verzetten een boel werk, als je voor al die

werkzaamheden een bedrijf in moest huren zou het een behoorlijke kostenpost worden.”

Het verloop binnen de groep is erg klein, de saamhorigheid zeer groot. De heren beginnen de middag met koffie en eindigen met een borreltje. Tijd om bij te kletsen en nieuwtjes te horen.

ONDERSCHRIFT FOTO;

Club van 8 tot 88 met Jan Hoevers en Wilfred van Reen.

Meer berichten
 


Week 30

VRAAGGESPREKDe oplossing voor week 9: