Logo brummensnieuws.nl
Trekking week 26 door Notaris Bé Haaijer in bijzijn van Alice Weltevreden
Trekking week 26 door Notaris Bé Haaijer in bijzijn van Alice Weltevreden

Trekking zesde Koop Lokaal Loterij

BRUMMEN/ EERBEEK - De gezamenlijk loterijactie van de Eerbeekse en Brummense winkeliers loopt alweer bijna op z'n end. Inmiddels zijn er al 30 gelukkigen die een waardebon van 50 euro hebben gewonnen. Simpelweg door inkopen te doen bij de lokale ondernemers. En daar draaide de hele actie uiteraard om. Een extra beloning voor diegenen die de lokale winkelier trouw blijven en wat minder vaak de grotere omliggende steden bezoeken om hun inkopen te doen. Hoe meer geld van de Brummense burgers binnen de gemeentegrenzen besteed wordt, hoe beter het is voor de lokale economie. En daar hebben we allemaal baat bij! 

Ook deze zesde trekking werd weer verricht door oud-notaris Bé Haaijer van Notarex in het bijzijn van de voorzitter van de OVE, Alice Weltevreden die voor alle trekkingen haar winkel beschikbaar stelde en zorgde voor de koffie. Op de volgende 5 loten zijn weer waardebonnen van 50,- euro gevallen:


Lotnr: 1890

Lotnr: 201

Lotnr: 3978

Lotnr: 3570

Lotnr: 4532


Alle winnaars van week 26 worden binnenkort benaderd door het Brummens Weekblad voor de uitnodiging om hun prijs in ontvangst te nemen. Deze week is uw laatste kans om deel te nemen aan de Koop Lokaal loterij.

Meer berichten
 


Week 43

STAATSBESTELDe oplossing voor week 43: