Logo brummensnieuws.nl

Tolzicht & De Beekwal weer volledig open voor bezoek

BRUMMEN/ EERBEEK - Na een periode van langzaam versoepelen zijn Tolzicht en de Beekwal nu weer ‘normaal’ open. Voor alle bewoners en hun naasten is het natuurkijk heel erg fijn dat dit weer mogelijk is. Uiteraard wel met ter plekke overal de 1,5 m maatregelen. Iedereen wordt gevraagd om de geldende hygiënische maatregelen te volgen. Het virus is immers nog niet weg uit Nederland. Riwis Zorg & Welzijn blijft daarom enorm waakzaam. De huizen zijn nog steeds coronavrij en dat moet zo blijven. Riwis vraagt dan ook met klem om niet op bezoek te komen als u gezondheidsklachten hebt.

 Riwis dankt alle bewoners, naasten, vrijwilligers en de bewoners van Eerbeek en Brummen voor hun steun de afgelopen maanden. Bij de Beekwal in Eerbeek zijn de wachtlijsten teruggelopen. Dat betekent dat de komende periode toekomstige bewoners minder lang hoeven te wachten.

Vrienden van Tolzicht schenkt tuinset

 De Vrienden van Tolzicht hebben onlangs een prachtige nieuwe grote tuinset cadeau gedaan aan Tolzicht. De Stichting Vrienden van Tolzicht realiseert middels de jaarlijkse Tolzichtmarkt, donateurs en giften al meer dan 25 jaar financiële middelen Die worden in samenspraak met de leiding van Tolzicht ingezet voor het realiseren van extra voorzieningen, welke niet uit het zorgbudget kunnen worden bekostigd. De bewoners van Tolzicht zijn blij met de prachtige gift.

In de Beekwal in Eerbeek ontvingen de bewoners een bijzondere attentie en twee grote zakken met chocoladebonbons voor de zorgmedewerkers van de Vrienden van de Beekwal. Namens de bewoners en medewerkers bedankt Riwis Zorg & Welzijn allen die aan deze prachtige cadeaus hebben bijgedragen.

Meer berichten
 


Week 30

VRAAGGESPREKDe oplossing voor week 9: