Logo brummensnieuws.nl
Christel Willems is er helemaal klaar voor!
Christel Willems is er helemaal klaar voor!

Sporters mogen weer naar binnen

BRUMMEN - Na de gedwongen sluiting op 15 maart mochten woensdag de sportscholen weer open en daar zijn ze blij mee. Bij zowel Personal Sports Brummen (PSB), Indoor Sport Brummen (ISB) en Fit&Fun in Eerbeek hebben leden opgezegd. Omdat ook binnen de 1.5m in acht moet worden genomen kunnen ze nog niet op volle capaciteit draaien.

Ze hebben veel aanpassingen moeten doen om te voldoen aan de eisen van het RIVM. Veel toestellen zijn weggehaald of afgeplakt en leden mogen alleen op reservering komen. Er zijn looprichtingen aangebracht, aparte uitgangen en na het sporten mag je niet douchen.

Christel Willems zit met haar kleinschalige sportschool PSB nu twee jaar aan de Mercuriusweg. “Ik ben gestart met Woodcamp op het terrein tegenover de Engelenburg en daar ga ik ook mee door. Maar veel attributen die ik daarvoor mee moest nemen kan ik niet meer binnen gebruiken en moet ik opnieuw aanschaffen. De zomervakantie is voor ons de meest rustige tijd dus zal er van groei weinig sprake zijn. Tot oktober is het zaak te overleven.”

Bij ISB mogen maximaal 25 sporters binnen zijn, zegt Lars Polman. Mensen moeten hun eigen bidon en handdoek meenemen en de apparaten na gebruik zelf weer schoonmaken.

F&F opende haar deuren al om middernacht. Receptioniste Carola Elshof zal met name de gezelligheid nog missen. “Veel dames komen hier in een groep sporten, drinken daarna samen wat en kletsen even bij. Ik hoop dat dat snel weer mag.

Meer berichten
 


Week 43

STAATSBESTELDe oplossing voor week 43: