Logo brummensnieuws.nl

Vroolijke Franse slag

BROEK/ BRUMMEN - Op zondag 5 juli is er alle ruimte voor de vakantie voorpret bij de Vroolijke Frans in Broek/Brummen. U treft dan een vrolijke Franse sfeer aan door de muzikale omlijsting van het duo Novakoski. Het duo speelt bij mooi weer op het terras en iets minder weer in de zaal. Dit optreden is een herkansing voor 5 juni toen het optreden helaas niet door kon gaan. Zoals altijd is de start van dit zondagmiddag concert om 14:30 uur en is de toegang gratis.

Novakoski bestaat uit de Nederlandse gitarist/componist Marco van Koppenhagen en de Franse zangeres/tekstschrijfster Mademoiselle Vague. Het is een duo dat geïnspireerd is door de liefde, Parijse cafés en de Franse muziekcultuur. Hun muziekstijl is het beste te omschrijven als een mix tussen Franse chanson en folk-pop met een knipoog naar het klassieke Franse repertoire. Met de akoestische bezetting, de poëtische en theatrale teksten van Mademoiselle Vague en de composities van Marco van Koppenhagen geeft Novakoski een eigen invulling aan de moderne ‘Chanson Française’.

Voor meer informatie over het cultureel programma van de Vroolijke Frans zie www.devroolijkefrans.nl of bel even naar 0575-561719.

Meer berichten
 


Week 30

VRAAGGESPREKDe oplossing voor week 9: