Logo brummensnieuws.nl

Proeflokaal (& Gastrobar) ’t Kromhout doet zijn naam eer aan.

De uitbater/eigenaar van ’t Kromhout heeft meer dan eens aangegeven belang te hechten aan relaties met lokale leveranciers. Donderdag 28 mei werd met trots stilgestaan bij het sluiten van een overeenkomst die door betrokken partijen in alle stilte was voorbereid. Steve en Raymond Gammage, eigenaren van de Bronckhorster Beer Company overhandigden Piet Verbeek en zijn vrouw de plaquette waarmee ’t Kromhout officieel wordt verheven tot ‘Proeflokaal’. Een status die wordt toegekend aan het restaurant omdat Verbeek en zijn vrouw voor de volledige biervoorziening hebben gekozen voor de lokale bierbrouwer uit Bronkhorst.

‘De overeenkomst is in alle stilte voorbereid’, zo stelt Verbeek. Voor de Bronckhorster Beer Company is het de eerste overeenkomst met een horeca gelegenheid die voor het volledige biertableau van deze brouwer kiest. ‘Voor beide partijen een mijlpaal’, zo bevestigen ook Steve en Raymond Gammage.

Een afscheid van Grolsch? ‘Dat klopt’, bevestigt Verbeek. ‘Maar wel in goede harmonie, alhoewel Grolsch natuurlijk enigszins teleurgesteld was’. De goede harmonie bleek voor Verbeek uit de felicitaties die hij van de voormalige leverancier mocht ontvangen. We gaan ons inzetten voor de ontwikkeling van een goede relatie met de BBC en zullen deze ook tussentijds evalueren. Verder zijn er concrete plannen voor het gezamenlijk organiseren van een drietal evenementen per jaar. ‘En wie weet zit er nog meer in het vat’, sluit Verbeek met een knipoog af. Tweede Pinksterdag, 1 juni a.s. zal wethouder P. Inberg ’t Kromhout omstreeks 12:00 uur openen.

Vanaf 12:30 is ’t Kromhout voor publiek toegankelijk. Voor zitplaatsen binnen geldt i.v.m. Corona maatregelen een verplichte reservering. Voor de lunchsessie zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Voor het terras kan niet worden gereserveerd. ’t Kromhout heeft de volledige ‘crew’ paraat om alles in goede banen te leiden.

Meer berichten
 


Week 27

In week 27 zat er geen puzzel in de krantDe oplossing voor week 9: