Logo brummensnieuws.nl

Vroolijke Frans is er klaar voor

BROEK/ BRUMMEN - Het team van de Vroolijke Frans staat te trappelen om de gasten vanaf 2de Pinksterdag, maandag 1 juni, weer te ontvangen. De uitspanning in het buitengebied van Brummen heeft natuurlijke ruime terrassen met meer dan voldoende ruimte om iedereen een sfeervol en veilig plekje te bieden. 

Ook het restaurant is ingericht om u gastvrij en veilig te ontvangen. Voor lunch en diner in het restaurant dient u wel te reserveren. Vanaf de eerste week in juni is de Vroolijkheid zes dagen in de week geopend vanaf 11:00 uur. De extra openingsdag op dinsdag wordt geïntroduceerd met speciale verrassingen bij de lunch en het diner. Ook het cultuurprogramma wordt weer bescheiden opgepakt. Op zondag 7 juni treft u bij mooi weer op het terras een vrolijke Franse sfeer aan door de muzikale omlijsting van het duo Novakoski. 

Novakoski bestaat uit de Nederlandse gitarist/componist Marco van Koppenhagen en de Franse zangeres/tekstschrijfster Mademoiselle Vague. Het is een duo dat geïnspireerd is door de liefde, Parijse cafés en de Franse muziekcultuur. Hun muziekstijl is het beste te omschrijven als een mix tussen Franse chanson en folk-pop met een knipoog naar het klassieke Franse repertoire. Aanvang is 14.30 uur en de toegang is gratis.

Voor meer informatie over het cultureel programma van de Vroolijke Frans zie www.devroolijkefrans.nl of bel even naar 0575-561719.

Meer berichten
 


Week 27

In week 27 zat er geen puzzel in de krantDe oplossing voor week 9: