Logo brummensnieuws.nl

Open tuinen in Brummen/Tonden

BRUMMEN/ TONDEN - Tuinliefhebbers weten dat er in Brummen en omgeving prachtige tuinen zijn die worden opengesteld voor publiek. Ook dit jaar zal dat het geval zijn. Er is veel te genieten en veel inspiratie op te doen in de drie onderstaande tuinen. Op zondag 7 juni bestaat de mogelijkheid om een kijkje te nemen in deze bijzondere particuliere tuinparadijzen. Vanzelfsprekend zullen alle bekende regels van het RIVM van toepassing zijn.

Om verspreiding van het Corona-virus te voorkomen zal het anders gaan dan in andere jaren. Bovendien hebben we tot op heden nog geen bericht van de Veiligheidsregio over onze aanvraag open te mogen gaan. Daarom is het belangrijk dat u, voordat u op pad gaat, de websites van de tuinen raadpleegt voor het laatste nieuws. 

Tuin Farmhouse De Hoeve en Tuin aan ’t Leusveld kunt u bezoeken door u vooraf aan te melden. Via de website kunt u aangeven hoe laat, en met hoeveel personen u wilt komen. Mensen die zich vooraf aanmelden kunnen in elk geval naar binnen. Passanten kunnen alleen worden toegelaten als de Veiligheidsregio daar toestemming voor geeft. Daarover vindt u het laatste nieuws op de onderstaande websites. 

De Brummense Overtuin zal alleen te bezoeken zijn voor donateurs van de Nederlandse Tuinenstichting die zich vooraf aanmelden, op vertoon van de NTS-pas, één persoon per pas. 

Tuin aan ’t Leusveld, Rhienderensestraat 16, Brummen, www.tuinaantleusveld.nl, klik CONTACT aan.

Tuin Farmhouse De Hoeve, Haarweg 11, Tonden, www.farmhousedehoevetuin.nl, klik CONTACT aan.

De Brummense Overtuin, Arnhemsestraat 39, Brummen, www.debrummenseovertuin.nl, alleen NTS-leden! Bellen of mailen.

Meer berichten
 


Week 30

De oplossing voor week 30 is: PARELOESTER 1 - 27 - 49 - 48 - 19 - 14 - 17 - 25 - 72 - 8 - 62

De oplossing voor week 30: