Logo brummensnieuws.nl

Geen vieringen tot 1 juni 2020

REGIO - I.v.m. de ontwikkelingen rond het Coronavirus hebben de bisschoppen besloten dat alle publieke (eucharistie)vieringen tot en met 1 juni komen te vervallen in de gehele Nederlandse kerkprovincie. Daardoor zullen ook in Franciscus en Clara parochie en in de Emmaüsparochie geen publieke vieringen zijn.

De bisschoppen nemen verantwoordelijkheid. Het zijn vooral mensen uit de kwetsbare groepen die onze kerken bezoeken. Hoewel de groepen regelmatig kleiner zijn dan 100 personen wordt er geen enkel risico genomen. Daarom worden alle vieringen geannuleerd.

Op www.franciscusenclara.com en www.Emmaus-apeldoorn.nl   zijn alle ontwikkelingen te volgen en hier vindt u ook hoe u een zondagviering mee kunt vieren via kerkdienstgemist.

Dat gaat als volgt: u gaat naar de website www.franciscusenclara.com en in de linker kolom klikt u aan KERK.TV uit Loenen

Als u gaat naar de website www.Emmaus-apeldoorn.nl en dubbel aanklinkt op de linker kolom; vieringen via internet en vervolgens de foto aanklinkt, kunt u de vieringen rechtstreeks meevieren of later bekijken.

Op de websitepagina vindt u ook elke dag een tekst “ter bemoediging” van een lid van het pastorale team.

Een aanrader in deze zo een moeilijke tijd voor ons allen.

Namens het pastoraal team en het bestuur van de samenwerkende parochies wensen we u veel kracht en sterkte toe.

Meer berichten
 


Week 22

VERWANTSCHAPDe oplossing voor week 9: