Logo brummensnieuws.nl

Geannuleerd - Wandel4Daagse Eerbeek vanwege coronacrisis

EERBEEK - De Stichting Wandel4Daagse Eerbeek heeft op maandagavond 23 maart helaas moeten besluiten de Wandel4Daagse voor dit jaar af te gelasten vanwege de coronacrisis. De Nederlandse regering heeft alle bijeenkomsten tot 1 juni verboden. Dat betekent dat het onmogelijk wordt om de Wandel4Daagse Eerbeek nog te organiseren. 

Het wandelevenement voor jong en oud stond gepland van 8 tot en met 11 juni. Dat is weliswaar een week nadat de periode waarvoor het verbod geldt nu eindigt, maar de organiserende stichting vindt het onverantwoord om door te gaan met de organisatie van een evenement dat elke avond rond de 1000 deelnemers kent. Bovendien is de kans groot dat er ook na 1 juni een verbod blijft bestaan op een evenement met de omvang van Wandel4Daagse Eerbeek. Zelfs als dat niet het geval is, is de tijd domweg te kort om een veilig en gezellig evenement neer te zetten voor de deelnemers. 

Het spijt de stichting Wandel4Daagse Eerbeek zeer deze beslissing te moeten nemen. Dit is geen leuke boodschap in een tijd waarin iedereen, en zeker ook kinderen, toch al zoveel teleurstellingen moeten verwerken. Helaas is het in de huidige omstandigheden niet anders. Onze gezondheid gaat onder alle omstandigheden voor! 

Editie 2021

Stichting Wandel4Daagse Eerbeek zet zich ervoor in om samen met de vrijwilligers, de scholen, sponsoren en alle andere organisaties en partijen de Wandel4Daagse in 2021 een extra feestelijke en gezellige editie van te maken. De Wandel4Daagse Eerbeek 2021 vindt plaats van 31 mei tot en met 3 juni. 

Meer berichten
 


Week 12

RECEPTIONISTDe oplossing voor week 9: