Logo brummensnieuws.nl

Voorjaarsconcert AMADY

EERBEEK - Op zaterdag 7 maart om 20.00 uur geeft accordeonvereniging AMADY een concert in het Cultureel Centrum Pater Dekker, Lorentzstraat 20, 6961 XL  Eerbeek. De zaal is open vanaf 19.30 uur.

Het B-orkest opent dit concert met gezellige meezingers. U kunt genieten van Havah Nagilah, Aurora maar ook van een medley van de Zangeres Zonder Naam. Daarna hoort u het A-orkest. Daar 2020 het jaar van het songfestival is, gaan we Arcade voor u spelen. Arcade van Duncan Laurence is het winnende liedje van vorig jaar. Na de pauze speelt het A-orkest Nocturne. Dit liedje heeft  in 1995 het songfestival gewonnen. Ook de greatest hits van Supertramp en The Best of Buddy Holly worden gespeeld. Er wordt afgesloten met het A- en B-orkest met Sloop John B, Max en Leef van Andre Hazes.

Bent u enthousiast geworden, kom vooral luisteren. Bekijk ook de flyers bij de winkels in Eerbeek. Er is geen entree, maar een kleine bijdrage bij de deur wordt natuurlijk gewaardeerd om de kosten te drukken. Info : amadybrummen@gmail.com of facebook.

Meer berichten
 


Week 13

In week 13 zat er geen puzzel in de krant.De oplossing voor week 9: