Logo brummensnieuws.nl

Dode vrouw gevonden, man aangehouden!

EERBEEK - Vrijdag 14 februari is in een hoekwoning aan de Bijenkorf in Eerbeek een vreselijke ontdekking gedaan. Daar werd een nog vrij jonge dode vrouw gevonden, zij was 35 jaar. De politie is een groot onderzoek begonnen, want een niet natuurlijke dood of een misdrijf wordt nog niet uitgesloten. De politie weerspreekt de geruchten dat het om een drugsgerelateerde moord zou gaan.

Om het politiewerk ongestoord en efficiënt te kunnen verrichten, is op het perceel een zogenaamde PD unit geplaatst, een Plaats Delict container, waarin alle belangrijke faciliteiten zitten om een onderzoek goed te kunnen uitvoeren.

Om het perceel heen staan nu hekken met grijs plastic, om het geheel af te schermen. De hulpdiensten zijn ter plaatse, de traumahelikopter die vannacht ingezet was, is inmiddels weer vertrokken. Het is nog onduidelijk welk drama zich heeft voltrokken in deze woning. Inmiddels is er een jongeman aangehouden van 30 jaar. Wat zijn rol precies is geweest is op moment van schrijven nog onduidelijk.

Meer berichten
 


Week 13

In week 13 zat er geen puzzel in de krant.De oplossing voor week 9: