Logo brummensnieuws.nl

Finalist Miss Beauty of Gelderland 2020

Foto: Roos de Jonge (18jr), finaliste Miss Beauty of Gelderland. Marion Verhaaf
Foto: Roos de Jonge (18jr), finaliste Miss Beauty of Gelderland. Marion Verhaaf

EERBEEK - Hoewel Roos de Jonge het helemaal geweldig vindt om mee te doen aan de verkiezing Miss Beauty of Gelderland, had ze tot het laatste moment twijfels of ze wel naar de castingdag op 26 januari zou gaan. Achteraf is ze heel blij dat ze toch gegaan is, want nu behoort ze tot de 19 finalisten.

In een mooi jurkje, compleet met sjerp en hoge hakken deed ze de deur open. Het lopen op die hakken oefent ze vooral thuis, zeker omdat ze 10 centimeter hoog zijn! Er netjes verzorgd uitzien, hoort helemaal bij Roos en dat is nu ook niet anders.

"Super ervaring!"

Ondanks die eerste twijfels, noemt ze het een super ervaring om met de andere dames deel te nemen aan deze verkiezing. "Ik heb er nu al heel wat vriendschappen gesloten. We hebben samen bootcamps, catwalktraining en fotoshoots. Je leert jezelf presenteren en dat is zo leuk om te doen!"

Bijna elke zondag komen de dames bij elkaar. Haar bijbaantje bij het Zonnehuis in Beekbergen heeft ze daarom verplaatst naar woensdag, ze helpt bij het eten en de koffieronde. Daarnaast start ze eind februari bij de KLM als grondstewardess. Beiden zijn leuk om te doen en verschillen enorm van elkaar.

Ze heeft nog niet nagedacht over wat er kan volgen als ze zou winnen. "Ik zie wel wat er van komt!" Nu is al wel benaderd voor promotie van de sieraden van BonBiniLine. Via Instagram en Facebook kan men haar volgen en straks ook stemmen.

Meer berichten
 


Week 8

TRANSPIRATIEDe oplossing voor week 36: