Logo brummensnieuws.nl

Drukke nieuwjaarsreceptie S.H.E.

De jubilarissen van S.H.E. Foto: Greta van Beek
De jubilarissen van S.H.E. Foto: Greta van Beek

De nieuwjaarsreceptie van vv S.H.E. afgelopen zaterdagmiddag bij Bello werd goed bezocht.

Voorafgaand werden er wedstrijden gespeeld door zowel de dames als de heren van het huidige 1ste elftal tegen oud- spelers. Tijdens de receptie herdacht voorzitter André van Welie de leden die het afgelopen jaar overleden zijn.

De vereniging is dit seizoen gestart met één herenteam minder. Toch blijkt het soms moeilijk om de elftallen goed bezet te krijgen. Recentelijk verkreeg het bestuur een boekje uit 1944 met daarin de statuten. Op het te laat komen of niet op komen dagen zonder schriftelijke afzegging met gegronde redenen, stond destijds een boete van 25 cent. Geïndexeerd naar nu zou dat €12,86 bedragen. "Mijn stelling is dan ook dat SHE er financieel nog veel beter voor had kunnen staan als deze statuten nooit gewijzigd waren" aldus Van Welie.

Er werden zes jubilarissen gehuldigd. Fred Mulder, Eddy ten Oever en Rick Hendriks 25 jaar lid. Harry Bouwmeester 40 jaar en twee leden zelfs 60 jaar lid; Henk Visschers en Joop Thomassen. Laatstgenoemde zonder ook maar één wedstrijd te spelen. De Halle Balle Cup voor het best presterende elftal ging naar de teams die kampioen werden, Heren 2 en Dames zaterdag.

Van Welie is nu 12½ jaar voorzitter en vindt dat zijn 'uiterste houdbaarheidsdatum' in zicht komt. Hij deed een oproep aan met name jongere leden om zo langzamerhand de hamer over te nemen.

Meer berichten
 


Week 8

TRANSPIRATIEDe oplossing voor week 36: