Logo brummensnieuws.nl

Kinderkookclub en buurtmaaltijd bij the Villa

BRUMMEN - Maakplaats the Villa start een kookclub voor kinderen. De eerste keer leren de kinderen hoe ze een verse pasta Bolognese kunnen maken. Op dinsdag 21 januari oefenen ze met het koken van het gerecht en proeven ze samen het resultaat. De week erna, op 28 januari, koken de kinderen het nog een keer, maar dan zijn ook gasten welkom om te komen eten.

Maakplaats the Villa is een plek waar jongeren alles kunnen maken wat ze kunnen verzinnen. Er is een timmerwerkplaats, een naaiatelier, een keuken, schildersatelier, sport/dans/toneel zaaltje en genoeg ruimte om buiten te spelen en hutten te bouwen.

Het team dat de kinderen hierbij ondersteunt, zoekt versterking van timmermensen, kookfans, tuinmensen, sportievelingen, creatievelingen en sfeermakers. Eigenlijk iedereen die zijn of haar ervaring en passie wil doorgeven aan de volgende generatie en mee wil bouwen aan een gezellige, bruisende plek voor de jeugd in Brummen. 

De kookclub is op 21 en 28 januari van 15 tot 19 uur (als je je opgeeft kom je beide keren). De kosten bedragen 5 euro per keer, dus 10 euro voor beide keren.

De buurtmaaltijd is op 28 januari om 17.30. Hiervoor wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. Aanmelden kan via 06-12317447 of frederiquevisch@gmail.com. The Villa zit aan de Zutphensestraat 196 in Brummen.

Meer berichten
 


Week 8

TRANSPIRATIEDe oplossing voor week 36: