Logo brummensnieuws.nl

SWB start nieuw project: "Natuurlijk, een netwerkcoach!"

BRUMMEN - Het project 'Natuurlijk een Netwerkcoach' gaat in januari van start. Zes vrijwillige netwerkcoaches staan klaar om inwoners van Brummen te ondersteunen bij het uitbreiden van hun sociale netwerk. Dit mooie project is mede tot stand gekomen door een financiële bijdrage van het Oranje Fonds.

Gecertificeerde Netwerkcoaches

SWB is trots op de zes vrijwilligers die in november succesvol de tweedaagse gecertificeerde training tot netwerkcoach afgerond hebben. De netwerkcoach gaat, via een stappenplan, de deelnemer coachen in het herstellen, activeren, versterken, opbouwen of uitbreiden van het sociale netwerk. Daardoor wordt gewerkt aan een prettiger leven met meer sociale steun. De netwerkcoach trekt samen met de deelnemer op voor een periode van zes tot negen maanden. Het is de bedoeling dat de deelnemer uiteindelijk zelf in staat is zijn netwerk te onderhouden.

Deelnemers gezocht

De netwerkcoach is er voor iedereen. Het kan een jongere zijn die meer sociale contacten wil. Of een mantelzorger die na het overlijden van de partner ontdekt dat de wereld om haar heen klein geworden is. Het kan ook een gepensioneerde zijn die samen wil ontdekken wat er te doen is in alle vrije tijd die is ontstaan. Evengoed kan het een nieuwkomer zijn die een netwerk wil opbouwen in Brummen.

Wij zijn op zoek naar inwoners die samen met de netwerkcoach aan de slag willen met het opbouwen van een sociaal netwerk. Ben jij diegene? Of ken je iemand die wil deelnemen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer: 0575 561988 of via de email: netwerkmaatje@welzijnbrummen.nl

Meer berichten
 


Week 8

TRANSPIRATIEDe oplossing voor week 36: