Logo brummensnieuws.nl

Onthulling naambord Sporkehout

EERBEEK - Woensdag 8 januari is op feestelijke wijze het naambord van locatie Sporkehout van Stichting Philadelphia Zorg in Eerbeek onthuld. Locatie Sporkehout is sinds 2007 gevestigd aan Sporkehout 37 in Eerbeek. Na een goede samenwerking van 12,5 jaar  van Cluster Zorg Wonen en Cluster Intensieve zorg verhuisden de 6 cliënten van  kombuis(ook onderdeel van Stichting Philadelphia Zorg)halverwege 2019 naar locatie het Grasland in Brummen.

Dit betekende voor locatie Sporkehout dat zij konden gaan uitbreiden van 12 naar 19 cliënten. Na een interne verbouwing zijn er in totaal 7extra appartementen gerealiseerd voor  Cluster Zorg Wonen .Hier zijn 7 cliënten komen wonen met een licht verstandelijke beperking in de leeftijd van 19  tot 63 jaar.

De opening werd verricht in aanwezigheid van cliënten, familie, vrijwilligers en medewerkers. Jan Jacobs, die sinds 1976 bij Stichting Philadelphia Zorg   woont  mocht samen met manager Alie Katerberg het nieuwe naambord onthullen. Hierna werd door alle aanwezigen een toast uit gebracht op een mooie toekomst voor locatie Sporkehout .

Meer berichten
 


De oplossing voor week 2

In week 2 was er geen puzzelDe oplossing voor week 36: