Logo brummensnieuws.nl

Teeselink gaat nog wel even door

vlnr: Jan Teeselink, Nick Weijenborg en Willy Teeselink. Foto: Marion Verhaaf
vlnr: Jan Teeselink, Nick Weijenborg en Willy Teeselink. Foto: Marion Verhaaf

BRUMMEN - Bakkerspaar Jan en Willy Teeselink zijn niet meer weg te denken uit het dorp Brummen. Met hun Brummens Puur hebben zij zich een plekje veroverd in Brummen. Maar met de leeftijd tellen de jaren en moet er aan de toekomst gedacht worden. Daarom is medewerker Nick Weijenborg onlangs toegetreden tot hun VOF Bakker Teeselink en zal na verloop van tijd in de voetsporen van Jan verder gaan met de bakkerij.

Deze maand zit Jan Teeselink alweer 40 jaar in het bakkersvak. Een bakker maakt lange dagen en bakt voornamelijk in de vroege ochtenduren. Dat is voor Teeselink dan ook niet anders. "Ik heb altijd met veel plezier als bakker gewerkt, maar heb ook al jaren gezegd dat ik zou stoppen op de leeftijd van 55. Die deadline ben ik nu gepasseerd en zijn we serieus in gesprek gegaan met Nick die nu alweer 12,5 jaar bij ons werkt."

Opvolging over 5 jaar

Nick Weijenborg is door Teeselink opgeleid in de bakkerij en is, in zijn ogen, een geweldige bakker. "Daar zag ik een goede opvolger in," zegt Teeselink met trots. Dat is ook de reden dat Teeselink hem heeft voorgesteld toe te treden tot de VOF en daar reageerde hij positief op. Zo zijn de eerste stappen gezet voor de overname over 5 jaar.

Willy en Jan Teeselink blijven dus nog in de zaak aanwezig tot de overname. Daarna zal Willy ook zeker nog in de winkel blijven. "Dat kan ik ook echt niet missen!" zegt Willy met een grote glimlach.

Meer berichten
 


De oplossing voor week 2

In week 2 was er geen puzzelDe oplossing voor week 36: