Afbeelding

Traditionele nieuwjaarswedstrijd G-Team

Algemeen

LOENEN - Zondag 5 januari was het weer zover, de inmiddels traditie getrouwe wedstrijd tussen het G-team en het eerste elftal van Loenermark die plaatst vindt voor de nieuwjaarsreceptie van de vereniging.
Iedereen was mooi op tijd om zich goed voor te kunnen bereiden op de wedstrijd. Spanning en enthousiasme waren aanwezig bij de spelers, ze hadden er zin in! Om 13.30 uur gaf de scheidsrechter het startsignaal en beide partijen gingen er fanatiek tegen aan. 

De eerste goal viel al snel voor het G-team, zo ook de tweede. Loenermark 1 moest dus flink aan de bak om niet met grote cijfers te gaan verliezen. Toen ook Loenermark 1 wat beter in het spel kwam, werd het een spannende wedstrijd, het ging gelijk op! Er werd fanatiek gevoetbald, onderling werd er flink wat uitgedaagd en gesteggeld als de scheidsrechter even niet goed oplette, maar er kwam nog geen duidelijke winnaar uit. Wel werden er aan beide kanten mooie goals gemaakt. De wedstrijd eindigde met 6 -6. De penalty reeks moest bepalen wie de winnaar zou worden van deze spannende wedstrijd. De G-toppers schopte heel wat ballen in het net en de keeper van het G-team stopte juist veel ballen voor ze het net ingingen! De G-toppers hebben het goed gedaan, want uiteindelijk hebben ze gewonnen met 17 - 12!!!  Dikke winst dus voor het G-toppers! De spelers van beide partijen feliciteerden en bedankten elkaar voor de leuke en sportieve wedstrijd en daarna werd er nog gezellig nagepraat tijdens de nieuwjaarsreceptie in de kantine en is er geproost op een sportief nieuw jaar!


Wil jij ook graag bij het leuke G-team van Loenermark komen spelen, dan ben je van harte welkom!  Voor zowel het jeugd (vanaf ongeveer 6 jaar) als het senioren team zijn we op zoek naar enthousiaste voetballers, die de teams willen komen versterken! We trainen op vrijdag avond van 18.45 uur - 19.45 uur. Op vrijdag 17 januari starten we weer met trainen.   Stuur ons even een mailtje (g-voetbal@vvloenermark) wanneer je wilt komen kijken, dan zorgen we dat we je opvangen en samen even kennis kunnen kunnen maken. Voor meer informatie over  aanmelden en voetballen bij Loenermark kijk op: https://www.vvloenermark.nl/434/g-voetbal-bij-loenermark/.

Uit de krant

Kunt u het zich voorstellen? Een baby voeden van de koningin?
"De Min van de Koningin" Algemeen 9 uur geleden
Jazz en Swingmuziek werd in WO2 verboden.
Forest Jazz Band speelt op 5 mei Algemeen 10 uur geleden
Afbeelding
Collecte Hartstichting brengt mooi geldbedrag op in Brummen Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Expositie van schilderijen bij Kringloop de Bongerd Algemeen 24 apr, 14:39
Sieraden van Irene van der Horst.
Veelzijdige Expositie in Kapel Bronkhorst. Algemeen 24 apr, 14:20
Verwacht alle bekende hits van Duran Duran.
Covertijd bij de Vroolijkheid met Duran Duran Algemeen 24 apr, 13:39
Foto ter illustratie.
Doe mee met gezellige Buurtklusteam! Algemeen 24 apr, 12:28
Dames 3 blij met de nieuwe tenues.
Spiker Dames 3 in het nieuw! Algemeen 24 apr, 12:21
Vier volle kratten met producten werden verzameld voor de voedselbank.
Binnensportverenigingen Eerbeek organiseren Voedselbankactie Algemeen 24 apr, 12:20
Afbeelding
Vrijwillige netwerkcoach bij SWB Algemeen 24 apr, 12:15
Foto ter illustratie.
Zwemmen in buitenwater Algemeen 23 apr, 15:28
In de Eerbeekse Oliemolen wordt olie geslagen uit lijnzaad.
Oliemolen Eerbeek zoekt Vrijwilligers Algemeen 23 apr, 15:21
Afbeelding
Aanmelden voor organisatie Ouder & Kind festival Algemeen 23 apr, 14:39
Foto: Pixabay.
Onderzoek: Hier worden in Gelderland de meeste fietsen gestolen Algemeen 19 apr, 17:43