Logo brummensnieuws.nl

Winterprogramma v.v. Loenermark

LOENEN - De volgende activiteiten staan op het winterprogramma van v.v. Loenermark:

19 december Piekjesavond

De laatste trainingsavond voor de winterstop. Invulling aan deze avond is dit keer  in handen van onze jongens van de selectie. Aanvang 19:00 uur.

21 december Kerstkaarten

Op zaterdagmiddag is weer het traditionele Kerstkaarten. Klaverjassen en jokeren staan op het programma. Deze middag is voor iedereen toegankelijk. Aanvang 14:00 uur, kosten van deelname is EUR 2,50. De kantinecommissie zorgt voor een lekker hapje bij het drankje.

Tweede Kerstdag

Al jaren wordt op deze middag de wedstrijd gespeeld tussen de oude JO-19 en de nieuwe JO-19.

Na de wedstrijd is er een gezellig samenzijn in de kantine.  Dus iedereen die met de Kerstdagen al lang genoeg binnen heeft gezeten of geen zin heeft in de woonboulevard, is bij onze club van harte welkom. Aanvang 14:00 uur.

28 december Ouderjaarsborrel

Wat inmiddels ook een traditie aan het worden is, is de Oudejaarsborrel. Een gezellige middag en om met vrienden en bekenden het oude jaar nog eens door te nemen. Iedereen is welkom dus komt gerust langs voor een hapje en drankje. De middag begint om 15:00 uur.

5 januari Nieuwjaarsreceptie

Op zondagmiddag organiseren wij voor alle leden en iedereen die v.v. Loenermark een warm hart toedraagt de Nieuwjaarsreceptie. Op deze middag vindt tevens de huldiging plaats van de 22 jubilarissen. De receptie begint om 15:00 uur. Voorafgaand aan deze receptie is de jaarlijks terugkerend duel tussen het Loenermark-G en Loenermark 1. De wedstrijd begint om 13:30 uur.

Tien over rood toernooi

Van maandag 13 januari tot en met 17 januari wordt het Tien over Rood Toernooi georganiseerd.

Iedereen mag mee doen aan dit biljarttoernooi. Kosten van deelname is EUR 5,00.

Behalve meedoen, is het ook een leuk toernooi om te komen kijken.

Tijdens de winterstop is de kantine op zaterdagmiddag open vanaf 15:00 uur en zondagochtend vanaf 10:30 uur. Kom gerust een keer aan!

Meer berichten
 


Week 31

In week 31 stond er geen puzzel in de krantDe oplossing voor week 9: