Logo brummensnieuws.nl

Muziekvereniging Wilhelmina geeft twee concerten

SPANKEREN/ DIEREN - Op 18 en 21 december organiseert Muziekvereniging Wilhelmina 2 geweldige concerten.

Volkskerstzang op 18 december
Dit belooft een sfeervolle avond te worden met muziek van Muziekvereniging Wilhelmina uit Spankeren o.l.v. dirigent Christian Ansink en de prachtige stemklanken van Gospelkoor Vocation uit Apeldoorn o.l.v. dirigent Ton Schimmel. De avond zal geleid worden door Klaas van der Hoeven, die op eigentijdse wijze het kerstverhaal zal vertellen. Naderhand is er de mogelijkheid om gezellig na te praten onder het genot van een hapje en een drankje. Iedereen is welkom! De toegang is geheel gratis. Wel dient u zich vooraf aan te melden en een kaartje vooraf te bestellen, zodat de organisatie inzicht heeft in het aantal bezoekers. Gratis toegangskaarten zijn te verkrijgen via de website van de Evangelische Gemeente Dieren www.egdieren.nl/volkskerstzang De Volkskerstzang op 18 december wordt gehouden in het gebouw van de Evangelische Gemeente Dieren, Meester Aalbersestraat 26 te Dieren. De zaal is open vanaf 19:30 uur, het evenement begint om 20:00 uur.

Kerstconcert op zaterdagavond 21 december
Dit jaar zal het fanfareorkest en de blokfluitgroep van Muziekvereniging Wilhelmina in de sfeervolle Petruskerk te Spankeren een prachtig kerstconcert geven.
Het repertoire bestaat uit veel traditionele en moderne kerstnummers waarin het publiek uiteraard mag meezingen. Het fanfare orkest staat onder de muzikale leiding van dirigent Christian Ansink. De blokfluitgroep staat onder leiding van instructrice Nanette Eikenaar-Rozendom. Iedereen is van harte uitgenodigd om te komen genieten van de kerstsfeer en de prachtige klanken. Het kerstconcert wordt gehouden op zaterdagavond 21 december in de Petruskerk aan het Kerkplantsoen te Spankeren. Het concert begint om 20:00 uur, de zaal is open vanaf 19:30 uur. De toegang is gratis.

Informatie over Muziekvereniging Wilhelmina vindt u op Facebook, de website www.wilhelmina-spankeren.nl of email: info@wilhelmina-spankeren.nl

Meer berichten
 


Week 30

VRAAGGESPREKDe oplossing voor week 9: