Logo brummensnieuws.nl

Glazen huis op marktplein brummen

De 3 dj's van RTV Veluwezoom:
Thom Peters, zijn vader Harry en Steve van Hooydonk
De 3 dj's van RTV Veluwezoom: Thom Peters, zijn vader Harry en Steve van Hooydonk

BRUMMEN - Burgemeester Alex van Hedel zal op 19 december om 19.00 uur, drie RTV Veluwezoom dj's in het glazen huis opsluiten.

De 16- jarige Thom Peters, zijn vader Harry en Steve van Hooydonk zullen er 50 uur doorbrengen, zonder te eten. Ze proberen zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel, hulp aan slachtoffers van mensenhandel. Iedereen die geld doneert kan een plaat aanvragen. Dit kan op het Marktplein maar ook via een Whatsapp naar 06-44552827. Vrijdag is er vanaf 11.30u een grote bingo met als hoofdprijs een minuut gratis winkelen bij Jumbo Bouma. Zaterdag is er een Santarun voor kinderen en volwassenen. Opgave hiervoor moet via www.stichtingsportkompas.nl. Van de lopers wordt gehoopt dat ze veel sponsorgeld doneren. Alle scholen zijn geïnformeerd zodat klassen een leuke actie kunnen uitvoeren.

Via RTV Veluwezoom is het spektakel life te zien en te beluisteren. Op de markt zullen optredens zijn van Handsome Molly, The Poor en HIK, in de tent meerdere akoestische optredens. De 3FM dj's Mark van der Molen en Rámon Verkoeijen zullen de drie dj's op de 21e rond 22.00 bevrijden waarbij de cheque wordt overhandigd met hopelijk een mooie bijdrage. Via de site van RTV Veluwezoom en Facebook zijn alle ontwikkelingen te volgen.

Meer berichten
 


Week 38

In de krant van week 38 zat geen puzzelDe oplossing voor week 9: