Logo brummensnieuws.nl

Politie - alle

Winkeldiefstal

BRUMMEN - Op woensdag 20 november tussen 13:00 en 13:30 vond aan de Ambachtstraat te Brummen een poging winkeldiefstal plaats. De daders hadden allerlei artikelen in een tas gestopt en werden betrapt door het winkelpersoneel. Men heeft nog getracht de daders tegen te houden tot dat de politie er was, maar dat is helaas niet gelukt. Men is weggereden in een auto met een buitenlands kenteken, waarvan het stuur aan de rechter zijde zat. Later die dag zijn de daders aangehouden terwijl ze een winkeldiefstal pleegden bij een andere drogisterij aan de Ambachtstraat in Brummen.

Hennepplantage

EERBEEK - Op donderdag 21 november werd er omstreeks 10.45 uur aan de Ruysdaelstraat te Eerbeek binnengetreden in verband met een onderzoek naar een mogelijke hennepkwekerij. In de woning werd inderdaad een hennepkwekerij aangetroffen. Ook werden er 6 zogenaamde "knippers" aangetroffen. Zij zijn allen aangehouden. Er was ook sprake van diefstal stroom. De kwekerij is ontmanteld en er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Verlaten plaats ongeval

EERBEEK - Op vrijdag 22 november tussen 22:30 en 22:50 vond aan de Dierenseweg te Eerbeek een aanrijding plaats waarbij een de verdachte is doorgereden. Van de aan die weg geparkeerd staande personenauto, merk Citroën C1, waren beide linker portieren beschadigd.

Vernieling auto en ruiten woning

EERBEEK - Op dinsdag 26 november omstreeks 22:00 uur zijn aan de Wethouder Sandersstraat de ruiten ingeslagen van een rode Volkswagen Transporter door een man met een bijl. Ook heeft die man de ruit van een woning aan de Wethouder Sandersstraat ingeslagen. De man is door de politie niet meer aangetroffen. De benadeelden deden geen aangifte. Het zou gaan om een familieruzie.

Meer berichten
 


Week 21

SCHIEREILANDDe oplossing voor week 9: