Meesterkoks Daniël en Luuk
Meesterkoks Daniël en Luuk

Twaalf teams strijden om Hans Broer Award bij popquiz

Algemeen

BRUMMEN/ EERBEEK - In korte tijd hebben zich twaalf team van drie personen aangemeld om mee te strijden om de 'Hans Broer Award', de trofee die ieder jaar gewonnen kan worden bij de Brummense Popquiz. De deelnemende teams zijn Team Hilarius, De Overkant, De Vrijwillige brandweer van Breda, Good Riddance, De 4 Musketiers, De Spotifys, De Nösteraars, Oeken 35-plus, De Mannen, De papa's, Oeken 4 en De Bierbottelaars.
Vorig jaar won Good Riddance onverwacht zeker niet onverdiend de achtste editie van de popquiz. Zij lieten de teams 'De Spotify's' en 'De Vrijwillige Brandweer van Breda' nipt achter zicht. Wie dit jaar met de Hans Broer Award aan de haal gaat, wordt op vrijdag 27 december bekend….

Popbuffet? Nu aanmelden

Een traditioneel onderdeel van de Brummense popquiz is het speciaal culinair popbuffet. Voorafgaande aan de quiz kunt u op Derde Kerstdag in De Vroolijke Frans weer genieten van dit bijzondere buffet, dat chefkok Luuk Wagenaar speciaal voor de muziekliefhebbers gaat samenstellen. Aanvang is 17.30 uur en de kosten bedragen slechts 20 euro. U betaalt dan geen entree meer voor de popquiz later die avond. Iedereen kan zich nu aanmelden voor het popbuffet via mailadres info@devroolijkefrans.nl of telefoonnummer (0575) 561719.

Toegang op derde kerstdag

Evenals voorgaande jaren is iedereen van harte welkom de popquiz in De Vroolijke Frans te bezoeken. Ook dit jaar moet u daarvoor een toegangskaartje kopen. Op dinsdag 3 december start de voorverkoop daarvoor! Tegen het kleine bijdrage van 2,50 euro zijn vanaf dan de toegangskaarten voor de quizavond te koop. Dit kan vanaf die avond bij de Vroolijke Frans in Broek en vanaf de volgende dag ook bij Primera Bosman in Brummen en bij Boekhandel Hendriks in Eerbeek. Wees er op tijd bij, want vol = vol.

Veel steun voor organisatie
De organisatie is in handen van Theo van Enckevort, Gert-Jan van Dijk,Karin Beuwer en Robert Kersten. De organisatie weet zich ook dit jaar gesteund door een groot aantal sponsoren zoals Drukkerij Hilarius, Paaspop Schijndel, Kroese Arnhem/Nijmegen, Fidato Arnhem, Burgerweeshuis Deventer, Luxor Live Arnhem, Gigant Apeldoorn, Hedon Zwolle, Trolly Town Studio, Vroolijke Frans en SPL P.A. Service.

Heeft u vragen, dan kunt u deze mailen naar het e-mailadres popquiz@rtv-veluwezoom.nl. Natuurlijk kunt u ook terecht op de website www.popquizbrummen.nl. Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws over de popquiz? Volg ons dan via ons twitteraccount @popquizbrummen, ons instagramaccount of de speciale facebookpagina van Popquiz Brummen.
 

Uit de krant

Foto: Pixabay.
Onderzoek: Hier worden in Gelderland de meeste fietsen gestolen Algemeen 4 uur geleden
Kunst en gezelligheid op de Zeldzaam Mooi Markt.
Zeldzaam Mooi Markt Algemeen 4 uur geleden
Foto ter illustratie.
Voorlopig geen padelbanen in Eerbeek Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
Buigen zonder te breken Columns 4 uur geleden
Carita van Woerden vertelde mooie verhalen over antiek speelgoed.
Antiekhuis het Timpaan te gast bij de O.V.O.V. Algemeen 6 uur geleden
Foto: Will Beumer.
"Mama, moet je straks op straat slapen" Algemeen 6 uur geleden
Foto: Will Beumer.
Volop mediabelangstelling voor Marshoeve Algemeen 6 uur geleden
Jeugd nam grootste beker mee naar Brummen.
ZV de Spreng eerste plek bij Vijfkamp! Algemeen 6 uur geleden
HOB speelt in Oude- of Sint-Pancratiuskerk. Foto: Ans Kolkman.
Harmonie Orkest Brummen en Concordia Eefde betoveren publiek Algemeen 7 uur geleden
Foto ter illustratie.
Van het riool af Algemeen 7 uur geleden
Afbeelding
Koningsdag 2024 in Eerbeek: Een dag vol festiviteiten! Algemeen 7 uur geleden
Daslook is een prachtig dwergkeeshondje.
Dier van de week Algemeen 7 uur geleden
Luchtfoto jaren ‘30. Onder de Coldenhovenseweg, links de Volmolenweg. Bron: Eddy Arends.
Herkomst volmolenweg. Algemeen 7 uur geleden
Ruim 80 deelnemers namen deel aan het Stratentoernooi.
Badminton stratentoernooi gezellig en sportief Algemeen 7 uur geleden