Logo brummensnieuws.nl
Meesterkoks Daniël en Luuk
Meesterkoks Daniël en Luuk

Twaalf teams strijden om Hans Broer Award bij popquiz

Meesterkoks Daniël en Luuk
Meesterkoks Daniël en Luuk

BRUMMEN/ EERBEEK - In korte tijd hebben zich twaalf team van drie personen aangemeld om mee te strijden om de 'Hans Broer Award', de trofee die ieder jaar gewonnen kan worden bij de Brummense Popquiz. De deelnemende teams zijn Team Hilarius, De Overkant, De Vrijwillige brandweer van Breda, Good Riddance, De 4 Musketiers, De Spotifys, De Nösteraars, Oeken 35-plus, De Mannen, De papa's, Oeken 4 en De Bierbottelaars.
Vorig jaar won Good Riddance onverwacht zeker niet onverdiend de achtste editie van de popquiz. Zij lieten de teams 'De Spotify's' en 'De Vrijwillige Brandweer van Breda' nipt achter zicht. Wie dit jaar met de Hans Broer Award aan de haal gaat, wordt op vrijdag 27 december bekend….

Popbuffet? Nu aanmelden

Een traditioneel onderdeel van de Brummense popquiz is het speciaal culinair popbuffet. Voorafgaande aan de quiz kunt u op Derde Kerstdag in De Vroolijke Frans weer genieten van dit bijzondere buffet, dat chefkok Luuk Wagenaar speciaal voor de muziekliefhebbers gaat samenstellen. Aanvang is 17.30 uur en de kosten bedragen slechts 20 euro. U betaalt dan geen entree meer voor de popquiz later die avond. Iedereen kan zich nu aanmelden voor het popbuffet via mailadres info@devroolijkefrans.nl of telefoonnummer (0575) 561719.

Toegang op derde kerstdag

Evenals voorgaande jaren is iedereen van harte welkom de popquiz in De Vroolijke Frans te bezoeken. Ook dit jaar moet u daarvoor een toegangskaartje kopen. Op dinsdag 3 december start de voorverkoop daarvoor! Tegen het kleine bijdrage van 2,50 euro zijn vanaf dan de toegangskaarten voor de quizavond te koop. Dit kan vanaf die avond bij de Vroolijke Frans in Broek en vanaf de volgende dag ook bij Primera Bosman in Brummen en bij Boekhandel Hendriks in Eerbeek. Wees er op tijd bij, want vol = vol.

Veel steun voor organisatie
De organisatie is in handen van Theo van Enckevort, Gert-Jan van Dijk,Karin Beuwer en Robert Kersten. De organisatie weet zich ook dit jaar gesteund door een groot aantal sponsoren zoals Drukkerij Hilarius, Paaspop Schijndel, Kroese Arnhem/Nijmegen, Fidato Arnhem, Burgerweeshuis Deventer, Luxor Live Arnhem, Gigant Apeldoorn, Hedon Zwolle, Trolly Town Studio, Vroolijke Frans en SPL P.A. Service.

Heeft u vragen, dan kunt u deze mailen naar het e-mailadres popquiz@rtv-veluwezoom.nl. Natuurlijk kunt u ook terecht op de website www.popquizbrummen.nl. Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws over de popquiz? Volg ons dan via ons twitteraccount @popquizbrummen, ons instagramaccount of de speciale facebookpagina van Popquiz Brummen.
 

Meer berichten
 


Week 27

In week 27 zat er geen puzzel in de krantDe oplossing voor week 9: