Logo brummensnieuws.nl
Logeerhuis 2018
Logeerhuis 2018

Het Logeerhuis van Sinterklaas

EERBEEK - Nadat Sinterklaas op zaterdag 16 november met de stoomtrein is aangekomen in Eerbeek heeft hij samen met de pieten een feestje in het vernieuwde Station Eerbeek. Nadat hij met de kinderen op de foto is geweest en hun verlanglijstjes heeft aangepakt, vertrekt hij naar het Logeerhuis in Eerbeek

Al een paar jaar is Sinterklaas rond zijn verjaardag welkom in het Landgoed van Huis te Eerbeek, zo ook dit jaar. Op zaterdag 23 november is het Logeerhuis open voor de kinderen van Eerbeek en omgeving.

Bezoek het Logeerhuis van de Sint

Ook dit jaar kunnen de kinderen weer een bezoekje brengen aan Sinterklaas in het prachtige landhuis. Daar kunnen ze samen met de pieten heel veel leuke activiteiten doen. Zoals een eigen Pietenmutsje knutselen, lekkere pepernoten bakken en nog veel meer. De kinderen kunnen zeker even met de Sint en een piet op de foto gaan en als je een vraag hebt voor de Sint, stel hem dan vooral of als je hem wat te vertellen hebt. De Sint heeft er alle tijd voor.

Ook kunnen de kinderen een rondleiding krijgen door het Logeerhuis, maar wees er snel bij met het kaartjes kopen, want op=op! Alle kinderen hebben een toegangskaart nodig en die kunnen zij kopen bij Toys2Play en bij Plus Tetering in Eerbeek voor €2 per kaart.

De kinderen worden op deze dag in groepen verdeeld en gaan dan met een eigen piet alle kamers langs in het Logeerhuis, dat duurt ongeveer 10 minuten per keer.

Meer berichten


Week 28

Deze week stond er geen puzzel in de krantDe oplossing voor week 45: