Logo brummensnieuws.nl

Veluwezoom DJ's zitten vast in december

BRUMMEN - Iedereen kent de 3FM acties voor Serious Request wel, compleet met het glazen huis. Deze actie wordt elkaar weer georganiseerd in samenwerking met het Rode Kruis om zo geld bijeen te halen voor een goed doel. Het goede doel van 2019 is de bestrijding van mensenhandel. De DJ's van RTV Veluwezoom komen daarvoor in actie, een aantal van hen laat zich opsluiten in een glazen huis op het Marktplein in Brummen, om vanaf daar 50 uur lang live radio te maken en natuurlijk zo veel mogelijk geld op te halen voor het goede doel.

Onder hen is Thom Peters (16jr) uit Brummen. Hij heeft een eigen radioprogramma bij de omroep, Thoms Tien, elke maandag van 18.00-20.00 uur. Hij zal overigens de volle 50 uur in het glazen huis zitten. Hij start met Steve van Hooijdonk. De rest rouleert de andere dagen.

Serious Request op Brummens Marktplein

Van 19 tot en met 21 december komt RTV Veluwezoom in actie. Hun Glazen Huis staat op het Marktplein in Brummen. Tijdens deze drie dagen zijn er allerlei activiteiten, zoals een Santarun en een bingo. De agenda is nog niet helemaal rond voor deze dagen, via social media houdt men het publiek op de hoogte. Burgemeester Alex van Hedel zal donderdagavond om 19.00 uur de deur sluiten.

Wilt u zelf komen doneren? Dat kan door middel van de donatiebus die bij het Glazen Huis komt te staan. Via de site, onder aan dit artikel, kunt u ook een donatie doen en een liedje aanvragen bijvoorbeeld. Met camera's wordt de hele dag alles gefilmd en zo kunt u 24 uur per dag een kijkje nemen.

Deur wordt geopend door 3FM DJ's

Op 21 december komen de DJ's van 3FM door onze gemeente. Zij lopen van Goes naar Groningen en voeren onderweg diverse opdrachten uit, nemen donaties in ontvangst en promoten zo hun actie voor het goede doel. Eerst lopen zij door Leuvenheim om vervolgens de opgesloten DJ's te bevrijden uit het glazen huis om 22.30 uur. Op dat moment wordt ook het eind bedrag bekendgemaakt en overhandigd aan 3FM, zodat het bij het eindbedrag voor hen kan worden opgeteld. Daarna vervolgen de 3FM DJ's hun weg richting Oeken. In tegenstelling tot voorgaande jaren, wordt er niet gevast door de 3FM DJ's, dat hoeven de leden van het team van RTV Veluwezoom dus ook niet te doen.

Extra actie om DJ's te steunen

Deel massaal het bericht van de FB-pagina van RTV Veluwezoom met al je vrienden en tag het account. De winnaar van de loting bepaalt het aller eerste liedje dat op de donderdag om 20.00 uur gedraaid gaat worden.

Meer berichten


Week 28

Deze week stond er geen puzzel in de krantDe oplossing voor week 45: