Logo brummensnieuws.nl

Eindejaar expositie 2019 - Kunst in de Hal

BRUMMEN - Tot en met eind december te zien in de hal van het gemeentehuis van Brummen aan de Engelenburgerlaan. Open; ma. t/m do. Van 9 tot 16 uur en op vr. van 9 tot 12 uur.

Anke Mosselman creëert al een jaar of 10 sieraden van niet voor de hand liggende materialen.Vooral het combineren er van geeft vaak bijzondere combinaties. Lichte materialen hebben haar voorkeur; zoals rubber, vilt, schelpen, stukjes leer enz.  Zo kan ze een groot sieraad maken zonder dat deze dan als een molensteen om je nek hangt. Zij heeft nog voor tientallen jaren  ideeën in haar hoofd!

Rob Kuulkers heeft vanuit zijn creativiteit de sterke behoefte om de beelden die bij hem binnenkomen uit de moderne samenleving, denk aan facebook, YouTube, tv enz., vast te leggen in zijn kunstwerken. Dit doet hij met o.a. steen en keramiek:  denk daarbij aan; speksteen, albast, serpentijn, grove chamotte en half porselein. Zijn interpretatie van de werkelijkheid, waar de kijker weer een eigen beeld bij kan vormen.

Hanni Enserink schildert al vele jaren. Zij heeft jarenlang designs ontworpen voor stoffen, in enkele, en dan met name haar bloemen schilderijen, is dit terug te vinden. Net als haar liefde voor de natuur en kleur. Zij schildert realistisch met diverse materialen en technieken. Op deze expositie zijn haar werken in acryl te zien, bloemen "geaquarelleerd in acryl op doek", maar ook een aantal waarbij zij het paletmes op succesvolle wijze heeft gehanteerd.

Meer berichten
 


Week 30

VRAAGGESPREKDe oplossing voor week 9: