Logo brummensnieuws.nl

45+ Toernooi bij vv Loenermark

LOENEN - Vrijdag 15 november vindt er bij Loenermark een voetbaltoernooi plaats voor 45+ teams. Loenermark heeft sinds een aantal jaren een team voor spelers die 45 jaar of ouder zijn. Voor de meesten is het spelen in de reguliere competitie op een groot veld niet meer te belopen en om toch actief te blijven spelen ze in dit team. Er wordt op een half veld gespeeld met 7 tegen 7.

Er wordt eens in de maand deelgenomen aan een toernooi dat beurtelings georganiseerd wordt door de deelnemende teams. Dit zijn veelal Apeldoorns verenigingen en daarnaast de dorpsclubs Beekbergen, Eerbeekse Boys en Loenermark.

Het voetballen zijn ze allemaal nog niet verleerd, alleen het loopvermogen is wat minder geworden. Er wordt tijdens het toernooi ouderwets fanatiek gestreden om de wisselbeker, maar na afloop is alles vergeten en wordt er gezamenlijk een lange derde helft gehouden. Zanger Jermaine Stuiver zal helpen om er vrijdag een gezellige avond van te maken in de kantine bij Loenermark.

Tegelijkertijd zal er vrijdag ook een 35+ toernooi gehouden met deelname van o.a. Eerbeekse Boys, Klarenbeek en Loenermark.

Behalve de deelnemers is iedereen uiteraard welkom om te komen kijken en er een leuke avond van te maken.

Meer berichten
 


Week 22

VERWANTSCHAPDe oplossing voor week 9: