Logo brummensnieuws.nl

Druk programma Vrouwenkoor 'Te Gek'

BRUMMEN - Het waren drie geweldig leuke optredens in één week 21, 23 en 24 oktober. Als eerste bij Zorgcentrum Beverode en De Oude Plataan beide in Dieren en de laatste bij PCOB (Protestants Christelijke Ouderen Bond) in Eerbeek, allen besloten optredens.

Nu kijkt het koor alweer uit naar de komende optredens op woensdag 4 en zaterdag 7 december op de Winterfair in "De Beeldentuin" in Garderen. Deze Winterfair is geheel in Dickens stijl, dus gaat het hele koor in Dickens kleding.

Een groepje dames uit het koor, heeft zich volledig ingezet om alle koorleden, dirigent en accordeonisten in Dickens stijl aan te kleden. Dit alles met een fantastisch resultaat!

Op 11 december staat er nog een Kerst-optreden voor de "Vrouwen van Nu" in Almen. Voor 2020 staan er alweer twee nieuwe optredens op de agenda.

Dit dynamisch en veelzijdig koor staat o.l.v. dirigent Anja Luyt met begeleiding van de accordeonisten Cor Hulstijn en Gerrit Sangers. Voor meer informatie; Diny van Engeland tel. 06-51246109 info@tegek-koor.nl  www.tegek-koor.nl 

Meer berichten
 


Week 22

VERWANTSCHAPDe oplossing voor week 9: