Logo brummensnieuws.nl
Het was druk in de kantine van Sportclub Brummen
Het was druk in de kantine van Sportclub Brummen

Novoberfest bij Sportclub Brummen opnieuw een succes

Het was druk in de kantine van Sportclub Brummen
Het was druk in de kantine van Sportclub Brummen

BRUMMEN - Afgelopen vrijdag vond in de kantine van Sportclub Brummen de tweede editie plaats van het Novoberfest. Het festijn is een mengeling van het testen van (voetbal)kennis, gezelligheid en napraten. Tijdens het laatste gedeelte werd de muziekknop wat verder opengedraaid en werd de stemming steeds beter.

Ludieke teamnamen

Het evenement werd georganiseerd door de activiteitencommissie, die meerdere zaken regelt waaronder her seniorenzaalvoetbaltoernooi en de jaarlijkse dartkampioenschappen. Centraal stond de pubquiz, waarvoor zich liefst zeventien teams hadden ingeschreven. De makers van de quiz hadden er veel werk aan gehad om het de ruim honderd deelnemers niet te gemakkelijk te maken. Tegen half negen hadden de deelnemers hun teamtafel gevonden en kon het evenement aanvangen. Ondanks het niet zo serieuze karakter, was het gemiddelde deelnemersveld gebrand om er met de hoofdprijs vandoor te gaan.

De quiz werd gepresenteerd oor Arjan Eikelboom. In de eerste ronden werden er vragen gesteld, terwijl de volgende (foto)ronde bestond uit het herkennen van twee bekende Nederlanders die met elkaar waren gemixt. Er werden vijf ronden afgewerkt. Na het opmaken van de balans mocht het team Bitterbal de hoofdprijs, gesponsord door 't Kromhout, in ontvangst nemen.

Het G-team pakte de tweede prijs en Team TZMEH (Team zonder Mark en Henk) ging er met de derde prijs vandoor. Deze prijzen werden geschonken door DJ Mattie en Brummens Puur Bakker Teeselink.

Meer berichten
 


Week 21

SCHIEREILANDDe oplossing voor week 9: