Logo brummensnieuws.nl

Jonge Ouder Café Eerbeek

EERBEEK - Het Jonge Ouder Café van 15 november staat in het teken van muziek. Lidia Olsthoorn verzorgt een workshop Muziek op Schoot. Leuk en leerzaam tegelijk!

Baby's genieten van praten, zingen, rustige bewegingen en rustige muziek. Het is een ware ontdekkingsreis voor hen. Hun muzikaliteit ontplooit zich op een natuurlijke manier als zij plezier beleven aan muziek en hoe kan dat nou beter dan op schoot bij mama, papa, opa, oma of een andere bekende? Dat schept een band! Door de muzikale ontwikkeling van jouw kindje te stimuleren, ondersteun je onder andere het luister- en concentratievermogen, emotionele en sociale ontwikkeling en zintuiglijke en verstandelijke vermogens.

De workshop vindt plaats op 15 november in de Bibliotheek in Eerbeek van 10.00 tot 11.00. De ochtend is bedoeld voor kinderen van 0 tot 4 jaar en hun ouders of verzorgers. Toegang is gratis, aanmelden kan via www.bibliotheekbrummenvoorst.nl. Er is beperkt plek, dus wees op tijd met aanmelden.

Het Jonge Ouder Café is er voor ouders, verzorgers en andere mensen uit de nabije omgeving van kinderen van 0 tot 4 jaar. Ook als je zwanger bent, zien we je graag! Vind je het leuk ervaringen uit te wisselen of wil je gewoon een leuke ochtend mét je kind beleven onder het genot van een kopje koffie en gezellige ontmoetingen? Kom dan gratis naar het Jonge Ouder Café op elke derde vrijdag van de maand in de Bibliotheek in Eerbeek. Naast aandacht voor muziek, besteden we ook vaak aandacht aan lezen en voorlezen, omdat dit de taalontwikkeling stimuleert en tegelijk een geweldige manier is om samen bezig te zijn.

Het Jonge Ouder Café is een samenwerking tussen Bibliotheek Brummen|Voorst, Stichting Welzijn Brummen, Vérian Consultatiebureau en Boekstart.

Meer berichten
 


Week 22

VERWANTSCHAPDe oplossing voor week 9: