Logo brummensnieuws.nl
Full Circle
Full Circle

Full Circle in de Vroolijke Frans

Full Circle
Full Circle

BRUMMEN/ BROEK - Op zondag 17 november speelt de  coverband Full Circle versterkt in de zaal van de Vroolijke Frans in Brummen/Broek. Het optreden begint om 14.30 uur en de entree is zoals altijd gratis.

Zoals de naam al zegt de cirkel is weer rond, een enthousiaste groep van ervaren muzikanten en zangers staan weer samen op het podium, met een repertoire van West-Coast Music en Country Rock. o.a The Eagles , CSNY, Flying Burrito Brothers, The Band, CCR, Poco enz. Deze band bestaat uit bekende namen, die in de Sixties in diverse bands rond toerden in binnen en buitenland. Het zijn Lawrance Simon: gitaar/zang,  Hans van Braak: leadzang/gitaar, Ton Weideman: gitaar/zang, Maarten Wolsing: gitaar/zang,  Ferry Reindorp: bas/zang en op drums Ron Bijland. Het belooft een bijzonder concert te worden waarbij de band in volledige formatie en versterkt op het podium staat om haar muziek en samenzang volledig tot zijn recht te laten komen

Voor meer informatie over het cultureel programma van de Vroolijke Frans zie www.devroolijkefrans.nl of bel naar 0575-561719.

Meer berichten
 


Week 22

VERWANTSCHAPDe oplossing voor week 9: