Logo brummensnieuws.nl

Ensemble LUMAKA

HALL - Het ensemble Lumaka viert dit seizoen haar 15-jarig bestaan. Zij willen dit feest graag met u delen op 17 november in de Ludgeruskerk te Hall! Het feest begint on 15:30.

Het ensemble -bekend om zijn hoogstaande uitvoeringen - kon al in de eerste jaren diverse prijzen in de wacht slepen en hun cd's werden met lovende recensies bekroond. Hun gepassioneerde werk leidt inmiddels tot een volle agenda voor Lumaka. Zo vol als mogelijk is naast de afzonderlijk succesvolle carrières van de musici: van banen bij het Koninklijk Concertgebouworkest respectievelijk het Nederlands Philharmonisch Orkest tot specialisten ofwel solisten in hedendaagse muziek en hoofdvakdocent op het Conservatorium van Antwerpen. Dit concert nemen Jana Machalett, fluit; Saskia Viersen, viool; Charles Watt, cello; Miriam Overlach, harp u mee voor een Grand Tour over het Europese vasteland van de periode rond 1900 en de jaren daarna. Zij doen dat in steeds wisselende samenstelling. Muziek van o.a. Stahl, Ibert, Bosmans, Halvorsen, Ravel en Bartok staan garant voor een afwisselende en interessante middag!

Na afloop van het concert kunt u in het 'Hof te Hall' (naast de kerk) nog even napraten onder het genot van een drankje en wat te knabbelen (tegen een bescheiden CONTANT te betalen vergoeding). De werkgroep ziet u graag bij het knapperend haardvuur!

Toegangsprijs: € 20,00 voor een kaartje. U koopt uw  kaarten eenvoudig op de homepage van de website www.brummencultuur.nl met één klik op de knop 'Toegangskaarten Kamermuziek'. Op de website vindt u bovendien informatie over alle concerten dit seizoen. Voor hulp bij het bestellen kunt u contact opnemen met Dolf Hofs, toegangskaartenkamermuziek@brummencultuur.nl, tel.: 0575- 562922. Ook kunt u vanaf een half uur voor aanvang een toegangskaart aan de kerk kopen.

Meer berichten
 


Week 22

VERWANTSCHAPDe oplossing voor week 9: